Uitzichten, zwemmen en de braai!!
Blijf op de hoogte en volg Ferry
04 Oktober 2017 | Zuid-Afrika, Hazyview
Met de bus steeds verder richting het uitzicht van God's Window. Maar helaas, God was verkouden en nam waarschijnlijk een stoombad want op het moment dat wij van het uitzicht zouden kunnen genieten was het compleet mistig. Een paar kilometer verder en weer wat hoger was het weer prachtig weer.
Maar ja, vanmiddag nog een kans. Later door naar een van de grootste canyons van de wereld, bij de Drie Rondabels, met echt een geweldig uitzicht. Na de gebruikelijke fotos toch ook echt een momentje gepakt om even echt te genieten.
Even later weer door naar de Bourkes Luck Potholes (kolkgaten). Stenen prachtig uitgesleten door het water. Ook hier weer een tijdje heerlijk in het zonnetje gezeten.
Hierna verder naar "Wonderuitzig", de rustigere tegenhanger van Gods Window. Geen mist meer maar wel erg heiig, we zagen in ieder geval al een stuk meer dan vanochtend.
Een late lunch bij een pannenkoekenrestaurant en daarna weer terug bij ons hotel waar ik, en wel meerdere van de groep zin hadden in een duik in het zwembad. En het is dan ook een verfrissende duik geworden, met een nadruk op verfrissend. Gelukkig niet zo koud als ik Drakensbergen, maar heel lekker was het ook niet, hoewel het na een tijdje wel begon te wennen. Mijn eerste zwemactiviteit in Zuid-Afrika is dus ook een feit.
Vanavond eten van de braai!!!! En als dat net zo goed is als het eten van gister is deze dag helemaal geslaagd.